Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aktivátor CA, 150 ml, spray

Titebond
2.790 Ft

• Aktivátor a gyorsan száradó CA ragasztók száradásának felgyorsítására
• Alkalmas a Titebond Instant ragasztókhoz

CA aktivátor gyorsan száradó cianoakrilát (CA) ragasztókhoz 150 ml-es aeroszolos kiszerelésben. A Titebond Instant és más gyorsan száradó ragasztók száradásának felgyorsítására szolgál a természetes száradásukhoz kedvezőtlen körülmények között: száraz környezetben, hidegben, inaktív anyagok ragasztásakor vagy vastag ragasztóréteg felhordásakor. A termék nem használható olyan anyagok ragasztásakor, amelyek nem ellenállóak a szerves oldószereknek (pl. polisztirolhab).

Alkalmazás: Az aktivátort 20-25 cm távolságból kell felvinni tiszta és száraz felületre, az optimális munkahőmérséklet-tartomány +10°C és +30°C között van.

Két alapvető módon alkalmazhatja:
Kisméretű munkadarabok: Vigye fel az aktivátort az egyik ragasztandó felületre, és hagyja megszáradni (több órán át aktív marad). Ezután vigye fel a ragasztót a másik illeszkedő felületre, és rögzítse az alkatrészeket.
Nagyméretű munkadarabok: Vigye fel a ragasztót az egyik érintkező felületre, nyomja össze az alkatrészeket, és fújja be az illesztést aktivátorral.

Tárolás: szorosan zárt tartályban, hűvös, száraz és sötét helyen (+5°C és +25°C közötti hőmérsékleten). Ne tárolja +2°C hőmérséklet alatti helyeken.

Eltarthatóság: Megfelelő tárolási körülmények között a bontatlan eredeti csomagolásban a fent említett terméktulajdonságok megőrzése mellett az eltarthatósági idő 1 év.

A termék az 1272/2008/EK rendelet értelmében veszélyesnek minősített anyagokat tartalmaz.

Cikkszám: 154-KAV56.9958.CZ
Raktárkészlet H-P 10:00 után
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 56
Egységár: 18,60 Ft/ml
Gyors, biztonságos rendelés
Termékeink akár másnapra nálad lehetnek.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Kérdésed van?
Szívesen segítünk! Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésedre.
2.790 Ft
Gyakran együtt vásárolt termékek:

Titebond

A Titebond Original faragasztó 50 éves sztendernek számít az ipari faragasztás területén. Erős kezdeti ragasztást és rövidebb rögzítési időt biztosítanak a gyorsfixáláshoz. Erősebb kötést biztosít, mint maga a fa eredeti szilárdsága. Ideális professzionális eredmények eléréséhez. Alkalmas fához, farostlemezhez, fűrészporhoz, bőrhöz, textilhez és egyéb porózus anyagokhoz. Könnyen használható, nem mérgező és a teljes száradás előtt vízzel lemosható.