Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Factor aqua selyemfényű Parkettalakk 2,5 Liter

Festék Bázis
9.990 Ft
Menny.:db
A FACTOR Aqua Parkettlakk polyuretan és akrilgyanta bázisú lakk. Oldószer és formaldehid mentes, teljesen szagtalan, vízzel hígítható. Egykomponensű, vízálló, könnyen felhordható, gyorsan szárad, ezért a lakkozott felület hamar igénybe vehető. Parketta és egyéb beltéri, fából készült felületek bútor, tornaszerek, lambéria, gerenda lakkozására alkalmas. Ásványi felülete (tégla, kő, vakolat, beton, cserép) valamint tapéta, egyéb papír, gipszkarton lakkjellegű bevonására is alkalmazható.
Cikkszám: 592874
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 01.
Átvételi lehetőségek
Házhozszállítás, átvétel személyesen, csomagpont.
Fizetési módok
Utánvét, átutalás, online kártyás fizetés.
Kérdésed van?
Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésedre.
9.990 Ft
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Paraméterek

Kiadósság 10-12 m²/liter egy rétegben
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on) 4 óra, por- és érintés száraz:30-60 perc
Felhordás ecsettel, hengerrel, szórással
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel
Felhasználható 2 év (5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban)

Leírás

Előkészítés:
A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! Az esetleges gyantakiválásokat nitro hígítóval távolítsuk el! A lemosott részeken a hígító teljes száradása után szabad csak festeni.
 
Felhasználás:
Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa szálirányával megegyező irányban! Használjunk speciális lakkozó ecsetet, hengert vagy megfelelő szóróberendezést! Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű. A lakkrétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt biztosítsunk! A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet.

Festék Bázis

A Festék Bázis Zrt. küldetése: 

A FESTÉKNEK nem szabad kárt okoznia KEZELENDŐ FELÜLETBEN, vagy tétlenül tűrnie, hogy a KEZELENDŐ FELÜLET bármilyen kárt szenvedjen.

A jól kiválasztott FESTÉK engedelmeskedni tartozik a KEZELENDŐ FELÜLET elvárásainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első pont előírásaiba ütköznének.

Az elkészült FESTÉK-bevonat tartozik a saját védelméről gondoskodni, amennyiben ez nem ütközik az első vagy második pont előírásaiba.