Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festool DOMINO dübel 10 x 50 mm 1 doboz (85 db) bükkfa

Festool
6.890 Ft
Menny.:csomag

Különleges alakja révén, amit a kidudorodó enyvtasakok és hosszanti oldalsó rovátkák is jellemeznek, stabilitást kölcsönöz a dübelnek. Abszolút elfordulásbiztos, maximálisan stabil kötésekhez. Mindezt egyértelműen gyorsabb megmunkálással: az első dübel hosszlyukat nagyon könnyű beigazítani és a méretpontosan kimarni az ütközőcsapokkal. Az összekapcsolandó munkadarabokat azonnal pontosan és az élhez színelve rögzíti. A DOMINO rendszer a tágabb dübellyuknál még a kisebb pontatlanságot is megtűri.

A DOMINO dübel keresztmetszete megfelel három azonos átmérőjű köldökcsapénak, így összehasonlításban különösen stabil. Az oldalt kiálló vezetőbordák központosítják a DOMINO marást és így gondoskodnak a munkadarabok tökéletes beigazításáról. A különleges kialakítású enyvtasakok és hosszbordák a ragasztót egyenletesen eloszlatják az optimális kötéshez. Az oldalsó hosszbordák mentén a felesleges ragasztó ki tud lépni. 100%-ig csavarodásálló már az első DOMINO tiplitől kezdődően. A megfelelő dübel gyorsan megtalálható a beütött méretadatoknak köszönhetően

Anyaga: bükk
FSC tanúsítvánnyal rendelkezik
Felhasználás: stabil kötések tömörfában és lemezanyagban, bútor-, stand- és üzletépítés

Cikkszám: 494942
Raktárkészlet: Szállításra kész
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 138
Egységár: 81,06 Ft/db
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Gyors, biztonságos rendelés
Termékeink akár másnapra nálad lehetnek.
6.890 Ft
Menny.:csomag

Festool

Robusztus, erőteljes, hatékony, megbízható és hosszú élettartamú. Ez az ami mind a végfelhasználóink, mind a szakkereskedőink eszébe jut elsőre ha a Festool-ra mint márkára gondol.

Igényesség valamit tökéletesen elkészíteni, és kiváló minőségben megvalósítani. Ez tipikusan jellemző a Festoolra. És ez jellemző a világpiacon vezető cégekkel és rejtett bajnokokkal teli környékünkre is, hiszen a sváb precizitás, két lábbal a talajon járás és a legnagyobb fokú minőségtudatosság kiemelkedő termékekhez és teljesítményekhez vezet.