Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési módok

 

1. Online bankkártyás fizetés (SimplePay)


A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett, biztonságos, SSL protokollt használó a nemzetközi kártyatársaságok szabályai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. A Tatai Épfa Kft a kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

A „Megrendelem” gombra kattintva átkerülsz a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítod a tranzakciót.
A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét.
A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
A fizetéseredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a Simple rendszere visszairányít a webáruház oldalára.
Bővebb információ: https://www.simple.hu/

 

2. Banki átutalás (előreutalás)


Webáruházunkban banki átutalással (előreutalással) is lehetőség van a megrendelt termék(ek) végösszegének kifizetésére.

A banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet. A rendelés az összeg beérkezését követően kerül összeállításra és kiszállításra.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81669525
Bank: Erste Bank Zrt.
Név: Tatai Épfa Kft
Közlemény: e-mailben kapott rendelésszám (pl: 694201337)

 

3. Fizetés utánvéttel


Utánvéttel történő fizetés esetén a termék(ek) kifizetése akkor történik, amikor a futárszolgálat kiszállítja a terméket. A futárnál, illetve a csomagpontokon készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.

Fontos, hogy az utánvéttel leadott rendelés a GLS Automatából csak bankkártyával történő fizetéssel egyenlíthető ki.

Utánvéttel történő fizetést választó vásárlóinknak utánvét kezelési díjat számítunk fel, mely a pénzkezelési költségeket tartalmazza.

Utánvét díja: 490 Ft.

 

4. Fizetés utánvéttel az üzletben


Tatai üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlítheted rendelésed végösszegét. Soproni üzletünkben jelenleg kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. Ha nem szeretnél készpénzzel fizetni, akkor lehetőséged van online bankkártyás vagy banki átutalásos fizetési módot választani rendelésed leadásakor.