Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karrier

Árukiadó / árukiszállító kollégát keresünk!
 

Az Épfáról

A Tatai Épfa Kft megyénk egyik vezető építőanyag szakkereskedése. Hiszünk abban, hogy a minőség a hosszútávú kapcsolataink alapja, mind a termékeink, illetve a szolgáltatásaink terén. Fő szakterületünk az építőanyag, festék, szigetelés, barkácsolás. Ügyfeleink magyarországi kivitelezők, illetve webáruházunkon keresztüli országos lakossági kisfelhasználók. Cégünk innnovatív gondolkodásának köszönhetően élen járunk az építőipari újdonságok bevezetésében.

 

 

Kedves leendő árukiadó kollégánk ☺️

Várjuk, hogy megtaláljunk, mert 2023 számunkra a jelentős fejlődés éve. Idén lettünk 29 évesek, de a lelkesedésünk és az elhivatottságunk nagyobb, mint valaha. Árukiadóként (és kiszállítóként) részese lehetsz üzletünk továbbfejlesztésének. Ez nem egy “unalmas, klasszikus”  eladói pozíció, mert a feladatod kreativitást és türelmet kíván, de fiatalos csapatunk megad ehhez minden lehetséges segítséget.

 

Amit elvárunk tőled, ha csatlakozni szeretnél:

 

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Önfejlesztés

Legyen belső igényed a fejlődésre, önmagad fejlesztésére - nem csak szakmai értelemben. Nálunk mindenki folyamatosan tanul és fejlődik, igazából az élet minden területén.

Közösség

Szeress emberek között dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem fontos neked, hogy jól érezd magad.


 

Ez lesz a feladatod, ha bekerülsz közénk:

• Vevők kiszolgálása
• Árukiszállítás (B jogosítvány szükséges)
• Hozzád tartozó termékek rendben tartása

 

A pozíció betöltéséhez előnyt jelent (de nem elvárás):

• Targoncás jogosítvány
• Építőipar területen szerzett tapasztalat

 

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de ha kell, megvárjuk a 30 napos felmondási idődet is.

 

 

Jelentkezéshez küldd el fényképes önéletrajzodat az info@epfa.hu email címre. Ha nincs rá lehetőséged, akkor hívd a +36 20 533 2251 telefonszámot hétköznap: 13-15 óráig.

 

Várunk szeretettel!
Harangozó Krisztián / Az Épfa Kft. vezetője
+36 20 533 2251