Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milesi XWC 601 natúr vörösfenyő 25 liter teraszlazúr

Milesi
109.890 Ft
Menny.:db
A Milesi kifejlesztette az új generációs XWC teraszlazúrt kültéri járófelületekre, amely a hagyományos impregnálók jó tulajdonságait (UV állóság, időjárás ellenállóság, kártevők elleni védelem) ötvözi a kiváló kopásállósággal. Nincs szükség fedőlakkra, miközben olajozott hatást kölcsönöz. Felhordás szempontjából egyszerű: az alapos felkeverés és a felület alapos tisztítása után 2-3 réteg felhordása ajánlott köztes csiszolás nélkül. A nem bordázott, gyalult felületeket ajánlott 60-100 csiszolóval megcsiszolni majd portalanítani! Egyszerű, gyors karbantartás: egy réteg XWC teraszlazúrt kell felhordani csiszolás nélkül az alaposan megtisztított felületre.
Cikkszám: XWC60125
Várható szállítás: 3-5 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 2198
Átvételi lehetőségek
Házhozszállítás, átvétel személyesen, csomagpont.
Fizetési módok
Utánvét, átutalás, online kártyás fizetés.
Kérdésed van?
Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésedre.
109.890 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Kiszerelés 25 liter
Felhordó eljárás ecsetelés
Felület előkészítése A felületeket alaposan meg kell tisztítani az esetleges szennyeződésektől, a hidrogyalult felületeket ajánlott 100-as csiszoló szivaccsal megcsiszolni.
Alkalmas felhordó eljárások Ecsettel kenve, három rétegben. A rétegek között csiszolás nem szükséges.
Alkalmazási terület kültér
Oldhatóság vízbázisú
Fényesség selyemmatt
Higítás 0-10% XWC 5AA1
Rétegszám 3
Komponensszám 1
Anyagszükséglet ~0,1 liter /m2/réteg
Összeférhetőség más anyagokkal A termék összeférhetõségének a vizsgálata a felhasználó felelõsége! Esetleges összeférhetõség esetén is a színek torzulásával kell számolni
Optimális felhasználási körülmények A készítményt hűvös időben (15-18 celsius között) közvetlen napsütéstől védett helyen lehet megfelelően használni. Nagyobb egybefüggő felületek esetén az alsó hőmérsékleti határértéken érdemes az anyagot felhordani. 2-3 m2 feletti egybefüggő felület esetén több személy együttes munkájára van szükség. A faanyag nedvességtartalma ne legyen magasabb 12%-nál.
A felületkezelő anyag előkészítése Felhasználás elõtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést!
Bevonati próbafelület készítése A felhasználásra szánt termékekbõl próbafestést kell végezni a tényleges felhasználási eljárással megeggyezõ módon. A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelõsége. A próbafestés elmulasztásából eredõ károk kizárólag a felhasználót terhelik!

Milesi

Az M.L.S. Magyarország Kft. 1995 óta látja el az olaszországi IVM Chemicals által gyártott Milesi felületkezelő termékek forgalmazását Magyarországon. A kifejezetten faipari felületkezelésre használt termékeik (pácok, lakkok, festékek, kültéri vékonylazúrok, vastaglazúr rendszerek stb.) hamar elnyerték ügyfeleik tetszését.

Céljuk a könnyen elérhető, gyors és megbízható kiszolgálás, miközben a lakossági és ipari fafelületkezelés minden területén felmerülő igényeket igyekeznek kielégíteni. Mára az ország bármely részébe ellátogató technikusaik és kiterjedt viszonteladói hálózatuk segítségével mindenki számára elérhetővé váltak termékeik.  A felmerülő kérdések és problémák megválaszolása, illetve megoldása érdekében ingyenes szaktanácsadást biztosítanak munkaidőben cégük székhelyén, valamint telefonon.

Az olaszországi gyártóval együttműködve termékeiket folyamatosan fejlesztik, lépést tartva a modern kor igényeivel.

Székhelyükön több ezer felületkezelt, pácolt színminta, antikolt felület, kül- és beltéri festékminta, vékony- és vastaglazúr minta áll ügyfeleik rendelkezésére. Kiállított felületmintáikon, többek között, különböző fényességű lakkok, festékek és különleges hatású festékek is megtekinthetők.

A Milesi termékei mellett kizárólagos forgalmazóként látják el a Bona, Wagner, Diotrol, Olivari, Scoop, Durante & Vivan és Polistuc termékek képviseletét.