Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Normál gipszkarton lemez NORGIPS S GKB 12,5 mm A típus

NORGIPS
3.299 Ft
Menny.:db

Normál gipszkarton lemez, amelynek a hosszabbik éle kartonnal van bevonva és lapított, a rövidebb pedig egyformára vágott.

Szín - elefántcsont színű kartonpapír kék felirattal.

Ez a termék GLS futárszolgálattal nem szállítható.

A nagyméretű termékeket a Tatai Épfa Kft telephelyén, személyesen átveheted nyitvatartási időben.

Cikkszám: NSGKB125
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 66
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Környezettudatos csomagolás
Kizárólag újrahasznosított anyagokból készült csomagolást használunk.
3.299 Ft
Menny.:db

Részletek

Alkalmazás:
Gipszkarton beltéri alkalmazásokhoz. Mindenféle épületben és gipszkarton rendszerekben használatos, 70%-ot meg nem haladó relatív páratartalmú helyiségekben. A lemezt válaszfalak és előtétfalak burkolataként, falburkolatként, álmennyezetként és tetőterek beépítéséhez használják.


Előnyök:
Alacsony tömeg. A táblák könnyen és egyszerűen szállíthatók az összeszerelés során.

S él. A hosszanti él ellapítása megkönnyíti a lemezek illesztésének befejezését. A megfelelő profilnak, valamint a Norgips hézagoló masszák és hézagoló szalagok használatának köszönhetően maximális szilárdságú fugát érhetünk el.


Útmutatás:
A NORGIPS gipszkarton lemezeket a NORGIPS rendszer ajánlásainak megfelelően kell használni. Tárolás: A lemezeket sík felületen, lehetőleg raklapon kell tárolni. Óvni kell az átnedvesedéstől. Szállítás az építkezésen: a gipszkarton lemezeket a vágott élükkel függőlegesen szállítjuk.

Paraméterek

Szélesség 1250 mm
Hosszúság 2000 mm
Vastagság 12,5 mm
Élfajta NORGIPS S
Tűzvédelmi osztály A2-s1, d0
Hajlítószilárdság [N] hosszanti irány ≥550
Hajlítószilárdság [N] kereszt irány ≥210
Páradiffúziós ellenállás [μ] 10
Hővezetési tényező [λ] 0,25 W/(m*K)

NORGIPS

Norvégiából származó nemzetközi vállalat, 12 európai országban van jelen. 1993 óta szisztematikusan fejlesztik termékeik értékesítését Lengyelországban és Európa más országaiban. Szakértőik aktívan támogatják a forgalmazókat és a kivitelezőket az egész kontinensen.

A komplett válaszfalrendszerek, álmennyezetek, fal- és mennyezetburkolatok, tetőtér beépítések és száraz esztrichek egyik vezető gyártója. A Norgips Lengyelországban szinte a gipszkarton rokonértelmű szavává vált.

A lengyel piacon való közel 30 éves jelenlétüknek köszönhetően a legmagasabb minőségű, bevált termékeket kínálják, amelyek biztonságosak, felhasználóbarátok és könnyen beépíthetőek. Valamennyi termékük laboratóriumi vizsgálatokon megy keresztül, és rendelkezik teljesítménynyilatkozattal, valamint az egyéb szükséges dokumentumokkal, amelyek lehetővé teszik a lakó- és középületekben való felhasználásukat.

Függetlenül a munkák jellegétől, legyen szó lakások, házak felújításáról vagy új lakásberuházásokról Lengyelországban vagy külföldön:

IDŐT ÉS KÖLTSÉGET TAKARÍTANAK MEG azzal, hogy a KIVITELEZŐK számára hozzáférést kínálnak a szaktudáshoz, a bevált termékekhez és megoldásokhoz, amelyek biztosítják a munkák 100%-os hatékonysággal történő elvégzését.

TÁMOGATJÁK A SZAKEMBEREKET, hogy az általuk épített és felújított épületek MEGFELELJENEK A TŰZVÉDELMI, A HŐKOMFORT ÉS A STATIKAI KÖVETELMÉNYEKNEK, és hosszú évekre BARÁTSÁGOS, CSENDES és BIZTONSÁGOS helyeket hozzanak létre.