Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nr.126-90 Keményolaj fehér 0,375 liter Auro

Auro
8.420 Ft

Világos fák természetes színének megőrzésére szolgáló, az Nr.126-tal azonos összetételű, de 10% AURO Nr.150-90 fehér színezéket tartalmazó keményolaj.

Elsősorban padlókhoz, lépcsőkhöz, erősen igénybevett felületekhez, illetve puhafákhoz, alapozás (Nr.121) utáni kiegészítő kezelésre, valamint restaurálásnál sellakkozás előtti alapozásra.

Magas gyantatartalma révén kitölti a felületi edényeket és a rostokat rugalmasan megtámasztva csökkenti a karcolások, benyomódások hatását. Jó kopásállóságú, védi, erősíti, keményíti a kezelt felületet. Alacsony viszkozitású, könnyen felhordható, kiadós olaj. Gyorsan beszívódik, gyorsan szárad.

Kiadósság: 8 m²

Cikkszám: NR126-90-0375
Raktárkészlet: H-P 10:00 után
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 169
Egységár: 22,45 Ft/ml
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Gyors, biztonságos rendelés
Termékeink akár másnapra nálad lehetnek.
8.420 Ft

Leírás

Összetétel: narancsterpén, lenolaj, faolaj-standolaj, kolofónium-glicerinészter szerves savakkal, titádioxid, napraforgóolaj, ricinusolaj, zsírsavak, szárítóadalék (kobaltmentes), kovasav

Használat: a megfelelően előkészített, finoman csiszolt (P220) felületre felhordás ecsettel, finom bolyhú hengerrel, szórással. A felhordás után 10 perc múlva a be nem szívódó felesleget nedvszívó ronggyal vissza kell törölni. 24 óra száradás után finoman csiszolható és tovább kezelhető (Nr.171). Két rétegben kisebb igénybevételnél befejező kezelésként is használható.

Veszélyesség: gyúlékony ”F”. A visszatörléshez használt, olajjal átitatott rongyokat az öngyulladás elkerülése érdekében eldobásuk előtt kiterítve ki kell szárítani!

Auro

A német AURO cég a világ egyik legelismertebb és legkövetkezetesebb természetes festék gyártója. A 100%-ban természetes alapanyagokból előállított festékek, lazúrok, olajok és viaszok környezetkímélő technológiával készülnek. Az antisztatikus réteget alkotó festékek az emberi egészségre is káros oldószereket nem tartalmaznak, a festék párolgásával szennyező vagy mérgező anyag nem kerül a levegőbe. Az AURO termékeivel egészséges lakóklímát teremthet: lélegző, tökéletesen páraáteresztő bevonatot képeznek, így a falra kent festékek optimális szintre állítják a lakás páratartalmát, és a lakkok, olajok, viaszok és lazúrok is élni, lélegezni hagyják a fát.

A természetes festékekkel kezelt felületek tartósan megőrzik szépségüket, szükség esetén azonban könnyen és egyszerűen javíthatók, felújíthatóak.

A gyönyörő, intenzív, változatos és természet közeli színek óriási variációs lehetőséget kínálnak.