Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyerj egy felejthetetlen páros hétvégét Tatára

 

Egy szerencsés vásárlónk két éjszakát tölthet Tatán, gyönyörű erdei környezetben a CSER17 Vendégházban. A sorsolásra június 17-én kerül sor. A részvételhez semmi másra nincs szükséged, csupán rendelsz és máris a nyereményért versenyzők között vagy! A nyeremény hétvége dátuma: 2024. június 28-29-30.

 


 

Rendelj 2024.05.15-06.15. között és automatikusan részt veszel a nyereményjátékon!

 

A nyeremény csomagunk tartalmaz 2 éjszakát a CSER17 vendégházban, 2 fő részére egy csodálatos erdőre néző, teraszos üdülőházban június 28-29-30-án. Ezenkívül belépőt biztosítunk a Tatai Víz Zene Virág Fesztiválra, ahol három napon át élvezheted a zene és a gasztronómia örömeit. A fesztiválon olyan kiváló előadók lépnek fel, mint a Wellhello, Bagossy Brothers Company, T.Danny, Desh, Pápai Joci és sok más tehetség, akik garantáltan felejthetetlen élményekkel ajándékoznak meg Téged és társadat.

Rendelj újra, hogy növeld a nyerési esélyed! Minél többször rendelsz, annál nagyobb az esélyed a nyereményre! Nincs értékhatár, így minden vásárlásod automatikusan részt vesz a sorsoláson, függetlenül attól, hogy mekkora összeget költöttél.

 

Irány a főoldal!

 

 

A nyereményjáték szervezője a Tatai Épfa Kft (2890 Tata, Környei út. Adószám: 11193177-2-11)