Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Polifarbe Inntaler Beltéri Diszperziós Falfesték Fehér 2 Liter

Polifarbe
1.990 Ft
Menny.:db
Különleges minőségű, extra fehérségű, oldószermentes, jól színezhető, illatosított, vízzel hígítható falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.
Cikkszám: 248147
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 06.
Szerezhető hűségpontok: 50
Átvételi lehetőségek
Házhozszállítás, átvétel személyesen, csomagpont.
Fizetési módok
Utánvét, átutalás, online kártyás fizetés.
Kérdésed van?
Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésedre.
1.990 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Felületi megjelenés matt, fehér
Száradási idő 20°C-on 2 óra
Átfesthetőség 20°C-on 2 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi 24 hónapig
Felhordás szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2 réteg
Higítás első rétegben max. 20% vízzel, második és harmadik rétegben 10% vízzel
Kiadósság 6-8 m2/liter 2 rétegben, erősen függ a felület minőségétől
Felhasználási hely beltér, fal
Festék típusa diszperziós
Higítás vizes bázisú

Leírás

A Polifarbe Inntaler egy jól fedő 2 rétegben, szép egyenletes, tiszta fehér felületet biztosító falfesték. Versenytársai a Héra és a Caparol és a Tilatex beltéri falfestékek. Minőségét tekintve azoknak ajánljuk, akik régebben csak a Diszperzit vagy a Héra márkák egyikével festettek. Mint a piacon található többi beltéri falfesték az Inntaler is vízzel hígítható és már nincsen az a kellemetlen szag festés után, amit a régmúltban tapasztalhattunk 1-1 felújítást követően. A gyártó kifejezetten figyel arra, hogy a végfelhasználó kegyeit elnyerje ezért illatosító adalék felhasználásával készíti a beltéri falfestékeit. Aki a falak felújítására szánja el magát, felkészül arra, hogy mind magára, mind a nem kívánt felületekre (bútor, ablak, padló, stb.) rá fog csöppenni a festék, ezért ma már a bevonó anyagok többsége tartalmaz olyan speciális adalékot ami csökkenti a hengerről való lecsöppenést, ezzel megkímélve a felhasználót a kellemetlen foltoktól és kényelmetlen kaparástól. Az Inntaler matt bevonata szép, esztétikus bevonatot képez a falon és selyemfényű társaihoz képest, sokkal hatásosabban elrejti azon egyenetlenségi hibákat amik surlófény esetén szépen megmutatkozhatnak.

Felhasználás:
A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erősen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken -a szívóképesség kiegyenlítésére, valamint a sötétebbre színezett Inntaler beltéri diszperziós falfesték felhordása előtt a foltosodás elkerülésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler beltéri diszperziós falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet két rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő -kb. 2 óra -száradási időt. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Veszélyességi osztály:
E Nem tűzveszélyes!

Szabályozási tájékoztatás:
S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó
S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Polifarbe

A Poli-Farbe Kft. hazánk egyik meghatározó festékgyára, számos termék nagydíj ismerte már el tevékenységüket. Családi vállalkozásból egy középvállalattá tudták kinőni magukat az elmúlt évtizedekben. Termékeik a színek és a pozitív gondolatok "nagykövetei", körülvesznek minket az ország minden pontján, talán sokan észre sem veszik.

Stratégiai partnereikkel, illetve fejlesztő csapatukkal folyamatos termékfejlesztésekre törekszenek, mert hiszik, hogy a válságból az újdonság varázsereje és az innováció vezet ki. Befektetnek a jövőbe, óvják a környezetüket, munkát adnak és arra bíztatnak mindenkit, hogy építse és szépítse otthonát.