Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vad olivafa (Mutenye) hobbi fa 18 mm x 18 mm x 150 mm

Dictum
3.069 Ft
2.455 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Kemény, sűrű olajfa élénk szemcsékkel esztergáláshoz, faragáshoz, késfogantyúkhoz, vagy egyéb hobbi felhasználáshoz. A természetes olajtartalom különösen ellenálló a vízzel és a szennyeződéssel szemben. A termék fűrészelt felületű. 2-3 mm eltérés előfordulhat. Az olajfa egy rusztikus, "zilált" faanyag, így a legtöbb termékben előfordulhatnak hibák, csomók, repedések. Azok, akik az olajfával dogloznak, tisztában vannak vele, hogy kezelniük kell ezeket a természetes "szépséghibákat", vagy be kell építeniük azokat a faipari termékekbe.

 Kérdésem van a termékkel kapcsolatban

Cikkszám: 831263
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 50
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Környezettudatos csomagolás
Kizárólag újrahasznosított anyagokból készült csomagolást használunk.
3.069 Ft
2.455 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Részletek

Megjelenés

A szívfa színe az aranytól a vörösesbarnáig terjed, gyakran sötétebb csíkokkal. Néha hullámos vagy figurás szemcsemintázatú lehet. A szürkéssárga fakéreg láthatóan világosabb. A szemcsék általában egyenesek vagy enyhén egymásba fonódóak. Egyenletes, finom vagy közepes textúra. Természetesen csillog.


Megmunkálhatóság

Az egyenes szemcsézetű szakaszokon általában könnyen megmunkálható gépi vagy kézi szerszámokkal, bár az egymásba kapcsolódó szemcsék szakadást okozhatnak. A fában néha szilícium-dioxid van jelen, ami tompítja a vágóélességet.


Fenntarthatóság

Ez a fafaj nem szerepel a CITES függelékeiben vagy az IUCN veszélyeztetett fajok vörös listáján.


Felhasználás

Furnér, padlóburkolatok, bútorok, bútorasztalos munkák, hangszerek (gitárhátlapok), esztergált tárgyak és egyéb különleges fatárgyak.

Paraméterek

Vastagság 18 mm
Szélesség 18 mm
Hosszúság 150 mm

Dictum

Emberek. Eszközök. Tudás. A Dictum több, mint 170 éve összehangolja őket. A Dictum innovatív eszközöket és anyagokat kínál azok számára, akik saját kezűleg alkotnak maradandó értékeket.