Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Celli-Festék

A Celli-Festék elődje 1980-ban alakult a „Sághegyalja” Mezőgazdasági Termelőszövetkezet melléküzemágaként. Kezdetben növényvédő szereket, faseb- kezelőt illetve rovarölőt gyártott illetve forgalmazott. 1983-tól a Magyar Államvasutak részére vagonfesték gyártása kezdődött. A vagonfesték mellett lakossági felhasználásra bevezetésre került a Celli favédő vékony lazúr, valamint a Cellkolor fantázianéven ismerté vált festék. Változás a 90-es évek elején kezdődött a festék gyártás területén.

Új fejlesztésben kezdték el gyártani a festék kötőanyagát, melyet megelőzött egy komoly meleg-üzemi beruházás. 1992-től megindult az alkyd típusú műgyanta gyártása, egyrészt saját felhasználásra, valamint továbbértékesítésre. A Cellkolor fantázia nevet felváltotta a Celli valamint a Celli M név. Munkakapcsolatuk alakult ki a Magyar-Lakk Festékgyártó Kft.-vel. Bérmunkában megrendelésre gyártottak beégethető zománcfestéket a minszki traktorgyár részére.

Termelésük 2003-tól hígító gyártással és forgalmazással egészült ki. Bérmunka megrendelésük egy további fejlődés eredményeként bővült, ipari felhasználásra vizes bázisú festéket is gyártottunk a MÁV Cargó részére.

A Celli-Festék Kft. a Magyar Festékgyártók Országos Szövetségének (MAFEOSZ) rendes tagja.

Rendezés:

Olaj higító 1 Liter

1.419 Ft
Gyártó: Celli-Festék
Raktáron

Aromás higító 1 liter

1.069 Ft
Gyártó: Celli-Festék
Raktáron