Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CMT Tisztító emulzió szerszámokra, FORMULA 2050 - 0,5 l

CMT Orange Tools
6.290 Ft
Menny.:db

A fafeldolgozó szerszámok tökéletes tisztítására egyéb szennyeződésektől. A biztonságos és nem mérgező emulzió növeli a szerszám élettartamát és hagy maga után egy rozsdaálló bevonatot. Segít növelni a szerszám élének élettartamát két élezés között.

H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
P280 Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező.
P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P310 Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

Cikkszám: C99800101
Raktárkészlet: Szállításra kész
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 126
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Gyors, biztonságos rendelés
Termékeink akár másnapra nálad lehetnek.
6.290 Ft
Menny.:db

CMT Orange Tools

A CMT a globális famegmunkáló közösség számára prémium márkájú, famegmunkáló szerszámokként ismert. A CMT célja a minőség folyamatos javítása, miközben a famegmunkáló ipar számára professzionális termékeket kínál megfizethető áron. A márka 1962-ben Olaszországban volt megalapítva. A szerszámokat tökéletesen élesített pengék, széles választék és narancssárga teflon felület jellemzik, így mindig biztos lehet benne, hogy a CMT szerszámot tart a kezében. Ideális szerszámok professzionális használatra asztalosműhelyekben és ipari üzemekben. Az IGM nástroje a stroje s.r.o. vállalat a CMT Orange Tools kizárólagos forgalmazója a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában.