Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LINOPORE RX 3000 páraáteresztő fólia Masterplast 75 m²

Masterplast
21.890 Ft
Menny.:db
A jó és megfizethető A LINOPORE RX 3000 páraáteresztő fólia felhasználási területét tekintve a szabadon fekvő alátéthéjazat vagy nem lépésálló hőszigetelésre ajánlott. Méret: 1,5x50 méter, 75 m² / tekercs.
Cikkszám: LPRX300075
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 438
Egységár: 291,87 Ft/négyzetméter
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Környezettudatos csomagolás
Kizárólag újrahasznosított anyagokból készült csomagolást használunk.
21.890 Ft
Menny.:db

Részletek

A LINOPORE páraátersztő fóliák a tetőfedés fajtájától és a tetőszerkezet összetettségétől függően az alábbi hajlásszögeknél alkalmazhatók:

• Betoncserép esetén: hullámhegyen lévő oldalhoronnyal vagy körülhornyolt cserép esetén ha a tető hajlásszöge 22° vagy kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)

• Oldalhorony nélküli kettős fedésű sík cserepek (pl. hódfarkú és téglány cserepek): a tető hajlásszöge 30° vagy kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)

• Oldalhornyos egyszeres fedésű síkcserepek (pl. hornyolt egyenes vagy ívesvágású cserepek, sík betoncserepek): a tető hajlásszöge 35° vagy kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)
• Bitumenes zsindelyfedés: Amennyiben alátétlemezen keresztül mechanikusan van rögzítve és a tető hajlásszöge 25° vagy kisebb


Kockázati tényezők: olyan áttörés vagy szerkezet, ami lassítja a víz lejutását, pl. tetőáttörések, kémény, tetősík ablak, vápa, stb. amelyből több is előfordulhat a tetőszerkezeten.

A tökéletes biztonság érzése megfizethetetlen, ezért is adunk a  LINOPORE® RX 3000 páraáterszető fóliára 5 év gyártói garanciát.

Paraméterek

Egységsúly 90 g/m² (+- 5)
Sd-érték 0,02 m
Vízzáróság W1
Hőmérséklet-állóság -40°C - +80°C
Lefedési idő maximum 2 hét
Kiszerelés 1,5 m x 70 m = 75m²/tekercs

Masterplast

Az 1997-ben alapított Masterplast a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalataként jelentős beszállító partnere a hazai építőanyag kereskedelmi vállalkozásoknak. Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán.