Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TechnoPUR 4401 D4 special ragasztó 500g

Technobond
3.990 Ft

A TechnoPUR 4401 D4 Special ragasztó térhálósodásra képes reaktív csoportokat tartalmazó poliuretán bázisú gyorsragasztó, amely a levegő, illetve a fa nedvességtartalmával reagálva ragaszt.

A TechnoPUR 4401 D4 Special különösen azokon a területeken alkalmazható, ahol fokozott vízállóság és gyors ragasztás szükséges. Felhasználható fa, és fából készült anyagok ragasztására, fa, és fahelyettesítő anyagok más anyagokhoz (fémek, beton, tégla, gipsz stb.) történő ragasztásához: csapos kötésekhez, táblásításhoz, nyílászárók, kerti bútorok, gerendák gyártásához, zsíros és egzotikus faanyagok ragasztására, nagyon jó vízállósággal; egyes tölgy és trópusi fa fajok esetében elszíneződés történhet, ezért próbaragasztást javasolunk; kőzetgyapot, kemény szigetelőhabok (kivéve PS habok) ragasztására építőipari szerkezeteknél.

A TechnoPUR 4401 D4 Special egy magas vízállóságú faragasztó, ami megfelel a DIN EN 204-es szabvány szerinti D4-es vízállóságnak. Térfogatnövekedés mellett szilárdul, ezért nem szükséges nagy erővel préselni, elég a rögzítő préselés. A felületi egyenetlenséget kitölti. Nedves fánál is alkalmazható.

Cikkszám: T4400D4500
Raktárkészlet: H-P 10:00 után
Tatán átvehető: H-P 10:00 után
Szerezhető hűségpontok: 80
Egységár: 7,98 Ft/gramm
Vedd át személyesen
Ingyenes átvétel Tatán vagy Sopronban.
Fizetési lehetőségek
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással, vagy bankkártyával.
Gyors, biztonságos rendelés
Termékeink akár másnapra nálad lehetnek.
3.990 Ft

Paraméterek

Bázis egykomponensű poliuretán
Kötési / térhálósodási rendszer polimerizáció nedvesség hatására
Nyitott idő kb. 10 perc
Javasolt ragasztási hőmérséklet min. 15 °C
Kiadósság 130–180 g/m²
Térfogatváltozás teljes kikeményedés után növekedés
Présidő kb. 30 perc
Vízállóság (EN 204) D4
Ragasztási szilárdság min.10 N/mm²
Sűrűség (g/cm³) 1,12–1,16
Viszkozitás 2–7 Pas

Technobond

A Technobond ragasztókat a Szolvegy Ragasztástechnika Kft gyártja. A cég kezdetben iskolai és irodai ragasztók, valamint bélyegzőpárna festék gyártásával foglalkozott. A kezdetektől fontos volt számukra brandépítés. A TECHNOBOND márkanév mára ismertté vált nem csak Magyarországon, hanem pl. Németországban valamint Belorussziában és természetesen a szomszédos országokban is.